Toon menu

Het Amersfoorts Cantatekoor bestaat uit ongeveer dertig vaste zangers. Van hen wordt verwacht dat ze over een goede zangstem beschikken, die bovendien past binnen de koorklank, vlot van blad kunnen lezen en ruime ervaring als koorzanger hebben. Ze studeren de partijen zelfstandig thuis in. Voor elke cantate-uitvoering zijn er twee koorrepetities (de vrijdagavonden vóór de uitvoering), een tutti- en een generale repetitie (zaterdagmiddag van de uitvoering).

Vaste koorzangers betalen een bijdrage van € 30,- per jaar. Bij verhindering van vaste koorzangers worden invallers uitgenodigd vanwege de gewenste balans in het koor.

Vacatures

Momenteel zijn in de vaste bezetting geen plaatsen beschikbaar. Belangstellenden worden op een reserve-/projectledenlijst geplaatst. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar onze voorzitter Jan van der Zwan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld een korte beschrijving van je relevante zang- en koorervaring. De voorkeur gaat uit naar Amersfoortse zangers en zangeressen. Vóór deelname wordt een stemtest afgelegd.

 

Sponsorwerving