Toon menu

Wie de cantates van Johann Sebastian Bach een warm hart toedraagt en de serie 'Rondom de Cantates' kan waarderen, kunt u onze stichting incidenteel of structureel financieel ondersteunen.

Na iedere uitvoering houden wij een collecte. Die bevelen wij uiteraard van harte bij u aan. De inkomsten uit de collectes zijn echter bij lange na niet voldoende om de uitvoeringen te kunnen blijven organiseren. Geef u daarom op als donateur of sponsor!

Uw donatie kunt u overmaken op rekening NL20 INGB 0004 3718 38 t.n.v. Stichting Rondom de Cantates te Amersfoort, onder vermelding van "donatie Rondom de Cantates". Als u uw naam en adres doorgeeft aan onze voorzitter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. houden wij u op de hoogte over toekomstige uitvoeringen.

Wij zijn op zoek naar meer sponsoren. Ook u kunt als bedrijf of organisatie sponsor worden. Daarvoor kunt u contact opnemen met onze voorzitter via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorwerving