Toon menu

Agenda

  • Uitvoering van 10 oktober a.s. UITGESTELD tot 23 januari 2021

                                                                                                                                                                   Het bestuur van de Stichting Rondom de Cantates heeft besloten het programma van 10 oktober uit te stellen tot zaterdag 23 januari 2021. Voor concerten in de St. Franciscus Xaveriuskerk heeft de Veiligheidsregio Utrecht geen ontheffing verleend van het maximaal aantal toelaatbare 30 personen....

    Lees meer...

Stuk voor stuk stukjes meesterwerk

De cantates vormen een belangrijk onderdeel van het muzikale oeuvre van Johann Sebastian Bach. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze werken zeer geliefd zijn geworden bij een groot publiek. De Stichting Rondom de Cantates organiseert drie keer per jaar een cantate-uitvoering in Amersfoort. Om deze uitvoeringen voor een breed publiek toegankelijk te maken, geven we een korte, heldere uitleg over de opzet en inhoud van de uit te voeren cantate. Naast de cantate worden ook enkele bijpassende werken ten gehore gebracht. Zo ontstaat een gevarieerd programma rondom de cantates.

De uitvoeringen vinden plaats op zaterdagmiddag om 17:00 uur in de St. Franciscus Xaveriuskerk, 't Zand 29 te Amersfoort.

Wij nodigen u van harte uit!

Sponsorwerving